DALOC
EFG
OEM MOTOR

Aldrig är förväntningarna så stora som inför en mässa.

Att vara företagets mässgeneral är ett fantastiskt roligt uppdrag – och en rejäl utmaning. På några få eller några hundra kvadratmeter ska du sammanfatta och sälja allt som ditt företag står för – på ett sätt som ställer konkurrenterna i skymundan. Vi hjälper dig! PEN Interiör är en av Nordens ledande helhetsleverantörer av mässmontrar med tillhörande events. Vi är kända för våra innovativa lösningar som väcker intresse och andas kvalitet. Med många års erfarenhet vet vi hur man driver trafiken i montern och skapar strategiska punkter för möten och samtal. Det färdiga förslaget visualiserar vi i 3D så att du och kollegorna kan uppleva montern redan före produktion. Sedan tillverkar vi montern på plats hos oss, transporterar och bygger upp den varsomhelst i världen. Allt sker under personlig och kontrollerad ledning av våra erfarna och trygga projektledare, i ett kundnära samarbete. Du och ditt team anländer till en färdig monter och kan i lugn och ro fokusera på ert mässdeltagande.

Det som skiljer våra montrar från andras, är att vi alltid månar om det kreativa och personliga uttrycket. Med alla produktionsresurser inhouse – eget snickeri för inredning och möbler, en Corian®-certifierad verkstad och ateljé med grafisk produktion – så skapar vi något som du är ensam om. Men du behöver inte slå på stort för att få något unikt. Vi erbjuder även en rad olika standardsystem som vi anpassar efter önskemål och varumärke. Hyr eller köp! Mellan mässorna kan vi också lagerhålla din monter.

Showrooms och offentliga rum speglar ditt varumärke

När man funkar bra tillsammans så föds det nya idéer. Lyckade mäss- och butiksprojekt leder ofta till att vi får förtroendet att utforma kundens offentliga miljöer: showrooms, receptioner, konferensrum och hela kontor. Det här är uppdrag där vårt samlade kunnande inom design, gestaltning och produktion verkligen kommer till sin rätt. Med utgångspunkt i ditt varumärke bygger vi en mötesplats för upplevelser och exponering av produkter.